Обробка гранітної колотої бруківки гідрофобізатором з ефектом мокрого каменю

Просочення BlackStone з ефектом мокрого каменю – це захисний засіб, призначений для мінеральних будівельних матеріалів. Її дія полягає у зміцненні поверхні, захисті її від води, підвищенні морозостійкості та захисті від УФ-променів. Це просочення також запобігає утворенню висолів, забезпечує захист від води і надає поверхні ефекту ніби її щойно помили.

Гранітна колота бруківка – це дорогий і міцний матеріал, який потребує належного догляду. Як і будь-який природний камінь, граніт піддається впливу вологи та інших факторів.

Однією з основних загроз для граніту є влучення вологи в його пори та структуру. Цей процес особливо активізується при перепадах температур, коли вода замерзає та розморожується. У момент замерзання вода розширюється, а під час розморожування стискається. Цей цикл збільшує тиск усередині пір і може призвести до тріщин, розтріскування, і, зрештою, руйнування матеріалу.

Оброблену та необроблену бруківку через рік використання Ви можете бачити на картинках нижче:

Необроблена бруківка
Необроблена бруківка 
Оброблена бруківка

Саме тут на допомогу приходить захисне просочення BlackStone. Вона проникає глибоко в структуру матеріалу і створює водовідштовхувальний бар’єр, який запобігає попаданню вологи у пори граніту. Таким чином, гранітна бруківка залишається захищеною від впливу води та перепадів температур, що зменшує ризик руйнування та збільшує її зносостійкість.

Наші фахівці регулярно використовують це захисне просочення в багатьох будівельних та оздоблювальних проектах вже не один рік. Що є незаперечним доказом якості нашого продукту. Один шар просочення і ви отримуєте до 15 років захисту вашого матеріалу від низки несприятливих факторів.

Захисне просочення BlackStone також перешкоджає появі цементних плями, роблячи гранітну поверхню стійкою до забруднення.

Також, просочення повністю виключає ризик появи висолів, запобігає розтріскуванню та вигорянню, а також суттєво збільшує термін служби Вашої бруківки. Щоб убезпечити граніт від пилу та плям, а також забезпечити його легкість очищення, рекомендується застосовувати захисне просочення. Вона створює на поверхні граніту захисний шар, який не дозволяє пилу, бруду та рідинам проникати в пори матеріалу. Це спрощує догляд за гранітною бруківкою і робить його поверхню менш схильною до утворення плям, а також знепилює її. Вимощення з гранітної бруківки, вкрита просоченням BlackStone:

Норми витрати та спосіб нанесення захисного просочення

Витрата гідрофобізатор BlackStone становить 1 л на 5 м2.

Правильний порядок нанесення матеріалу такий:

  • Поверхня має бути ретельно очищена і повністю висохнути.
  • Застосовуйте спеціальне просочення з використанням малярного валика або пульверизатора.
  • Дайте достатньо часу для повної полімеризації (близько 18 години).
  • Важливо, щоб під час обробки та висихання погода була сухою (від +5 до +20 °C).
  • Уникайте прямих сонячних променів на поверхню, що обробляється.

Внизу Ви бачите результат до/після та садову доріжку з гранітної колотої бруківки вже після висихання:

Захисне просочення BlackStone – це надійний спосіб зберегти зовнішній вигляд та цілісність гранітної бруківки. Не турбуйтеся про вплив води, сезонні цикли замерзання та розморожування, а також про висоли. Ми пропонуємо найкраще співвідношення ціни та якості на ринку захисних просочень. Зробіть Вашу поверхню ще красивішою та довговічнішою з BlackStone!