Чим покрити тротуарну плитку для мокрого ефекту

Тротуарна плитка широко використовується всюди: на тротуарах, міських площах, парковках, дитячих майданчиках, паркових алеях, садових доріжках, ділянках перед магазинами та ресторанами, навколо клумб та газонів. Завдяки своїй популярності для обробки тротуарної плитки розроблено безліч просочень і гідрофобізаторів.

Ми можемо виділити 3 види засобів для створення мокрого ефекту на поверхні тротуарної плитки:

  • Лаки
  • Просочення
  • Гідрофобізатори

Лак для плитки з ефектом мокрої поверхні надає покриттю насичений колір та виділяє текстуру матеріалу. Для обробки поверхні можна використовувати як лаки акрилові на водній основі, так і з розчинниками.

Лак на водній основі найчастіше застосовується для внутрішнього оздоблення приміщень через свою екологічну безпеку та відсутність шкідливих випарів. Покриття, оброблене лаком з ефектом “мокрої поверхні”, буде довговічним, набуде додаткового матового блиску і виглядатиме вологим навіть у суху погоду, що додасть доріжкам оригінальності. Завдяки антиковзким властивостям плитка з таким покриттям буде безпечнішою для використання і збереже природний відтінок матеріалу протягом часу.

Гідрофобізатори та просочення здатні проникати в пори плитки, забезпечуючи гідроізоляцію. Вони відмінно захищають покриття від механічних та хімічних впливів.

Лак для каменю також використовується для створення водовідштовхувального фінішного покриття з ефектом мокрої поверхні. Однак його недоліком може бути недостатня стійкість до механічних пошкоджень, що може призвести до появи тріщин і руйнування конструкції під впливом вологи. Тому частим вибором наших клієнтів стає саме водовідштовхувальне просочення.

Просочення для тротуарної плитки з ефектом мокрого каменю

Просочення для тротуарної плитки з ефектом мокрого каменю є спеціальним засобом, який наноситься на поверхню плитки для створення мокрого ефекту, навіть за сухих умов. Вона додає блиску та виразності, надаючи плитці привабливого зовнішнього вигляду.

Основна мета такого просочення – захистити поверхню тротуарної плитки від вологи, бруду та інших забруднень, забезпечуючи її довговічність та запобігаючи пошкодженню та вицвітанню.

Крім того, просочення з ефектом мокрого каменю покращує антиковзкі властивості плитки, забезпечуючи безпеку для пішоходів навіть при дощі або вологій погоді, та спрощує догляд за покриттям, оскільки бруд та пил менше прилипають до поверхні.

При виборі такого просочення важливо звертатися до якісних та перевірених виробників, щоб забезпечити ефективний захист та довговічність покриття.

Задаєтеся питанням, чим покрити тротуарну плитку для мокрого ефекту? У нас є відповідь: захисне просочення BlackStone з ефектом мокрого каменю. Наші фахівці використовують її вже не один рік на наших будівельних об’єктах та наносять її відразу після укладання тротуарної плитки.

Просочення мокрий камінь від BlackStone вирішує безліч проблем, серед яких:

  • Збільшує стійкість плитки до солей та активних хімічних речовин, тобто запобігає утворенню висолів (білі плями на тротуарній плитці, що не просто псують зовнішній вигляд, а й провокує руйнування матеріалу).
  • Захищає плитку від руйнування та підвищує її міцність.
  • Заощаджує кошти на ремонті дорожнього покриття.
  • Запобігає утворенню грибка і цвілі як на самій плитці, так і на стиках швів кладок і між вимощенням і покриттям.

Просочення для тротуарної плитки повинно мати такі якості:

  • Висока вологостійкість.
  • Сильна стійкість до стирання та зносу.
  • Естетичний зовнішній вигляд.
  • Захист від УФ-променів

Крім вищезгаданих якостей BlackStone виділяється такими властивостями:

Візуальна привабливість: цей ефект надає плитці привабливого блиску і виразності, роблячи її яскравішою і насиченішою.

Захист від забруднень: просочування створює захисний шар, запобігаючи попаданню бруду та пилу в мікропори поверхні, що спрощує догляд за покриттям.

Поліпшена антиковзна характеристика: просочення підвищує антиковзкі властивості плитки, роблячи її безпечною для пішоходів навіть за вологої погоди.

Підвищена стійкість до зношування: обробка плитки таким чином може збільшити її стійкість до зношування та пошкоджень, продовжуючи термін її служби.

Чи важко покрити тротуарну плитку просоченням? Зовсім ні, обробка проходить у такі етапи:

  • Очистіть поверхню, що обробляється, і дайте їй добре висохнути.
  • Нанесіть просочення за допомогою малярського валика.
  • Зачекайте 18 годин до повної полімеризації.
  • Перед обробкою та під час висихання слідкуйте за погодними умовами: вони повинні бути сухими, і бажано, щоб пряме сонячне проміння не потрапляло на поверхню.

Для того, щоб купити просочення для тротуарної плитки з ефектом мокрого каменю — залишайте заявку на сайті blackstone.com.ua або зателефонуйте за номером:

☎️(099)911-0-911