Чому популярна тротуарна плитка Старе місто?

Плитка “Старе місто” дуже популярна серед покупців. Розміри, закруглені краї, естетичний зовнішній вигляд та гарні характеристики роблять цей матеріал одним із найкращих. Головна перевага це доступна ціна та універсальність.

Це ефектна тротуарна плитка, яка імітує старовинну бруківку. Поєднання елементів різної ширини дозволяє покривати територію будь-якого розміру: вузькі стежки або великі площі майже без підрізування. Вона має 4 формати: 60×120, 90×120, 120×120, 180×120 мм.

Довговічність бруківки залежить від умов та інтенсивності використання. Вона потребує правильного захисту. Найбільш ефективним способом буде застосування гідрофобного просочення для тротуарної плитки.

Водовідштовхувальний препарат Black Stone запобігає утворенню висолів і роблять поверхню водостійкою. Після обробки вода та забруднюючі рідини не поглинаються поверхнею, а стікають із неї. Менше льоду утворюється на дорожніх покриттях, оброблених гідрофобним засобом, і легко видалити.

Black Stone – максимальний захист, ефективність до 15 років. Для міцного захисту продуктів від бруду, погодних умов та ультрафіолетового випромінювання. Це інноваційний нанотехнологічний засіб, що полягає у покритті поверхні виробів.

Покриття дозволяє отримати щільну, закриту поверхню виробу, стійку до проникнення різних рідин. Характерним візуально-захисним ефектом є утворення крапель. Використання гідрофобізатора “Black Stone” покращує естетику та підвищує цінність продуктів.

Засіб має водовідштовхуючий ефект, тому він особливо потрібний для місць розташованих близько до дороги, водойм. Просочені поверхні з легкістю очищаються звичайним розпилювачем для саду. Але вам це може навіть не знадобитися, тому що під дощем все само собою очиститись.

Купуйте захисне просочення на сайті blackstone.com.ua. Також для консультації телефонуйте за номером

☎️099 911-0-911.