Зміцнення бетону просоченням

Активність цементного пилу є прихованою біологічною небезпекою. Людина може не усвідомлювати, що бетонна підлога може бути шкідливою. Один квадратний метр цементної підлоги може виділити близько 7 мг непомітного пилу за 24 години, що відбувається через тертя поверхню бетону. Якщо помножити цю кількість на площу підлоги, стає очевидним, що свіже повітря в такому приміщенні – лише мрія.

Кожна бетонна підлога має дві значні недоліки: пил, що виникає через тертя поверхні, і тріщини, що утворюються під впливом вологи, солей і вуглекислого газу. В результаті бетон руйнується, погіршується екологія приміщення та здоров’я людей.

Для боротьби з руйнуванням бетону та захисту від утворення пилу успішно використовується просочення для бетону Blackstone. Водовідштовхувальне просочення Blackstone – це зміцнюючий засіб, який проникає вглиб бетону і запобігає його розтріскуванню та пилу завдяки зміцненню поверхні.

Переваги зміцнення бетону просоченням Blackstone

Просочення для бетону застосовуються для створення поверхневого шару високої міцності, що значно збільшує міцність та зносостійкість бетонної поверхні. Blackstone був спеціально розроблений для захисту підлог промислових приміщень від агресивних речовин та механічного тиску.

Зміцнення бетону просоченням Blackstone підвищує його міцність та захищає від впливу вологи. Застосування синтетичних смол додатково посилює стійкість покриття до навантажень. Наші клієнти часто вибирають просочення BlackStone для бетонної підлоги, особливо якщо вони знаходяться в громадських місцях, таких як торгові центри, магазини, офіси і т.д. Причина в тому, що в таких місцях є важливими як зовнішній вигляд, так і безпека покриття. Наприклад, бетонна підлога з мармуровою крихтою, на основі білого цементу або навіть звичайна сіра наливна підлога стане набагато привабливішою після обробки просоченням. BlackStone створює ефект мокрої поверхні та доступна у двох варіантах: глянсовому та матовому.

З точки зору безпеки, просочення BlackStone надає підлозі антиковзких властивостей. Завдяки водовідштовхувальному ефекту поверхня не забруднюється за умов снігової чи дощової погоди. Обробка бетонної підлоги просоченням BlackStone є ефективним способом захисту від пилу і підвищення міцності. Просочення глибоко проникає в пори бетону, створюючи невидимий захисний шар, який запобігає утворенню пилу. Цей процес не тільки робить підлогу більш стійкою до стирання, але й забезпечує її довговічність.

Оброблена просоченням бетонна підлога набуває таких властивостей:

  • Стійкість до агресивних середовищ.
  • Високу зносостійкість та низький коефіцієнт стирання.
  • Бар’єрні властивості проти вологи.
  • Захист від утворення пилу та підвищення міцності верхнього шару бетону.

Просочення Blackstone можна використовувати для будь-яких бетонних поверхонь, включаючи низькоякісні. Вона також є оптимальним варіантом для мозаїчної підлоги, як нових, так і старих. Цей засіб дозволяє швидко відновити старі та зношені бетонні підлоги, які на перший погляд потребують повного демонтажу.

Переваги підлог із зміцнюючим просоченням:

Промислові бетонні підлоги зі зміцненою поверхнею відрізняються високою зносостійкістю та стійкістю до механічних впливів. Вони мають високу ударну міцність і стійкість до запилення. Вибравши таке покриття можна значно скоротити час до введення підлоги в експлуатацію, що важливо в сучасному будівельному світі з високою конкуренцією.

Коли потрібно використовувати укріплювачі бетону? Вони особливо необхідні для підлоги складських приміщень, торгових майданчиків, виробничих цехів, автостоянок, сервісів обслуговування автомобілів, а також приміщень меблевої, хімічної, медичної, машинобудівної та іншої промисловості. Крім того, використання такого просочення обов’язково для приміщень фармацевтичної та харчової промисловості, щоб захистити продукцію від контакту з бетонним пилом.

Для того, щоб купити водовідштовхувальне просочення для бетону — залишайте заявку на сайті blackstone.com.ua або телефонуйте за номером:

☎️(099)911-0-911